SERVICII & TARIFE


Special pentru nevoile dvs. oferim servici de:

- descarcare / Incarcare

- ambalare si paletare marfa

- monitorizare paza 24/24 ore

- distributie marfa

- transport

- administrare depozit, evidenta marfa "Intrari / iesiri"

Logistica se ocupă de-a lungul producției și desfacerii (furnizării) cu: organizarea, reglarea, prezentarea (punerea la dispoziție), și optimizarea proceselor de trafic de informații, de mijloace financiare, de energie, de bunuri și de personal. „Logistica înseamnă să ai obiectul potrivit, la locul potrivit, în momentul potrivit” spune Logistics World. Procesul care asigură un flux coerent și neîntrerupt al produselor și serviciilor de la furnizorii societatii, ținând cont de procesele din interiorul firmei, până la clienții finali. Procesul de logistică se ocupă de operațiuni și resurse din domeniile: - aprovizionare; - achiziții; - stocuri; - depozite; - transport; - servicii clienți; etc.
Mai concret, logistica se definește prin planificare integrată, organizare, impozitare și control a tuturor cursurilor de mărfuri și materiale împreună cu cursurile de informații legate de acestea începând de la livratori prin etapele creării de valori (ex. producție și/sau etape de distribuție) până la livrarea produselor către clienți, inclusiv a eliminării deșeurilor și a reciclării.

O definiție posibilă a noțiunii de logistică este: Cantitatea potrivită a bunurilor potrivite, la timpul potrivit, de calitate potrivită, la costurile potrivite, la locul potrivit. În special în producția "just in time" prelucrarea de informații joacă un rol foarte important.

Just in Time (JIT) sau „exact la momentul potrivit” este o filozofie organizationala ce se fundamenteaza pe ideea ca activitatea de productie trebuie calculata si proiectata cu mare precizie astfel incat stocurile sa fie reduse la minim. Asa cum se observa este o orientare mai degraba spre proces si se aplica in primul rand la firmele de productie!

In ultimii ani ,in gandirea manageriala a aparut o modificare, respectiv de la a produce cat mai mult la a produce doar atat cat e nevoie. Stocurile au fost privite ca cel mai mare rau al unei companii ce produce: costuri mari de depozitare, pierderi de calitate a produselor in timpul depozitarii, riscul de a produce stocuri nevandabile, iar un stoc mare ascunde probleme de productie! Aceasta perspectiva organizationala de tip „Just in Time”, priveste calitatea din prisma activitatii operative, a procesului si mai putin din perspectiva rezultatului.

Succesul unei abordari de tip Just in Time este insa conditionat nu numai de matematica unei eficiente stricte a procesului de productie, de mijloace de productie usor adaptabile unei cereri diverse, arta in echilibrul cerere-oferta dar mai ales de un parteneriat permanent cu furnizorii (putini dar seriosi), mai ales pentru materia prima de stricta necesitate. Este obligatoriu ca furnizorii sa livreze produsele exact atunci cand este nevoie de ele – spre deosebire de perspectiva firmelor occidentale care considera furnizorii ca fiind adversari ce trebuie invinsi pe terenul negocierilor.

Just in time ramane o abordare extrem de actuala in managementul modern dar trebuie retinut faptul ca ea creeaza si se bazeaza pe o cultura organizationala puternica.

Avantaje client:

Prin externalizarea activitatii de logistica / depozitare obtineti urmatoarele avantaje pentru firma Dvs :
- eliminarea costurilor cu spatiul pentru depozitare.
- tarifarea se face pe numar de paleti, rezultand un cost direct proportional cu cantitatea depozitata.
- fara restrictii legate de cantitatea depozitata.
- fara costuri legate de personal .
- cunoasterea stocului in orice moment ( fise de magazie).
- eliminarea pierderilor si eventualelor lipsuri din gestiune.
- organizarea eficienta a produselor.

Va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

- depozitare marfuri generale cat si produse perisabile sau farmaceutice .
- picking (selectare marfa: sortare, ambalare, consolidare)
- paletare/re-paletare / infoliere 
- etichetare
- gestiunea stocului 
- personal calificat.

Conditii oferite:

- camere de supraveghere si monitorizare prin firma specializata 24/24 ore.
- rampa mobila acces tir
- posibilitati de climatizare
- acces usor si direct pentru camioane.

Depozit in Baia Mare - Maramures de inchiriat